Skilte skaber synlighed

Alle virksomheder lever af synlighed. Og med skilte i stort eller mindre format, får din virksomhed bedre livsvilkår.

Indrømmet: synlighed skabes på mange måder, ikke blot ved at have store skilte. MEN! Det øger bestemt muligheden for at gøre folk opmærksomme på dit levebrød – altså din virksomhed – hvis kunder og godtfolk ser dit logo og dine tilbud eller budskaber i gågaden, fra vinduet i bilen eller et helt tredje sted.

Skilte – facadeskilte, butiksskilte og byggepladsskilte – er ofte givet alt for lidt kredit i forhold til deres vigtige betydning. Skilte er dog ikke kun beregnet til at fange opmærksomhed foran butikken, men også inde i butikken, fra messestanden, på banneret i den lokale fodboldklub eller et helt andet sted. De strategiske valg må være op til den enkelte virksomhed og dens rækkevidde enten nationalt eller lokalt, men fælles er det, at det væsentligste er skiltets – og her tænker jeg også særligt på trykkets – kvalitet. Priserne på kvalitetsskilte kan naturligvis variere. Det nemmeste er nok selv at undersøge sine muligheder: Priser på skilte produktion kan man selv beregne her.

Skiltet og dets endelige pris afhænger naturligvis er mange faktorer. Det drejer sig om størrelse / format, farvetrykke, materiale og evt. konturskæringer eller figurskæring.

Størrelsen skal naturligvis tilpasses det miljø, som skiltet skal optræde i, men endnu vigtigere er det at virkelig sikre sig, at mål er angivet med korrekt højde og bredde ved bestillingen – selvfølgelig afmålt med dine trykfiler.

Dernæst skal du vælge et passende farvetryk og beslutte dig for, iom skiltet skal have tryk på begge sider. Skal det monteres på en væg, er det naturligvis ikke nødvendigt med dobbelt-tryk, men skal skiltet stå på et fortov, er det selvfølgelig praktisk, at det kan ses fra begge sider af kundestrømmen.

Sidst, men ikke mindst skal du overveje, om dit skilt skal skæres til som figur eller i dets konturer. Er det aktuelt for dig, så vær sikker på, at de filer du sender til bestilling, har markeringer til udskæringen.

Følger du disse simple råd, skulle du gerne stå tilbage med en vellykket bestilling.

Post Author: Marie Lassen