Jagten efter de helt rigtige etiketter og klistermærker

Jeg har igennem mit voksen liv arbejdet i flere forskellige virksomheder, hvor der faktisk var flere ting til fælles. Én af de ting virksomhederne særligt havde til fælles var, at vi altid havde brug for stabile leverandører af kontorartikler – og nærmere bestemt artikler til opmærkning, så som etiketter og labels i forskellige former, farver, typer osv.

 

Som indkøber var det min opgave at finde de stabile leverandører, der skulle handles ved, og i den søgen er jeg kommet forbi en virksomhed som har et enormt stort udvalg i det, vi stod og manglede. Virksomheden er Labelhouse, og det vi faldt for ved labelhouse, var den hurtige og kompetente service og hjælp. Siden rummer alt hvad man kan forestille sig inden for etiketter, labels og endda også printere, hvilket også betød der var langt mere end vi havde brug for. Derfor er det helt fantaktisk med den service de leverer.

labels er også til hobby-brug

Selvom det hele kan lyde virksomheds relateret, så findes der faktisk også mange produkter på siden, som også henvender til hobby og fritid. Blandt andet har jeg købt etiketter til at klistre på glas efter jeg har syltet. Han man et hobby-bryggeri eller sælger honning fra haven, så er der også et væld af produkter, der kan gøre fremtoningen af dine produkter helt unikke. Og så er det jo også noget sjovere med sin helt egen etikette til hjemmeproduktionen.

 

Så til alle jer der sidder der ude og leder efter etiketter eller labels – til enten jeres virksomhed eller til jeres hygge hobbyer – så vil jeg klart anbefale at slå vejen forbi www.labelhouse.dk, da man hurtigt og nemt finder det man leder efter – og ja, så er en god service altid dejligt at få med på vejen.

Post Author: Marie Lassen