Fede velour møbler til et lækkert hjem

De fedeste møbler er ikke altid dem, der kommer fra et stort kendt møbelhus, og fremstår som det sikre valg.

Hvis man gerne vil skabe sin egen boligstil, anbefaler jeg, at man søger lidt væk fra.. Tja, lad os kalde det mainstream møblerne, og i stedet ser sig om efter fede alternativer med sjæl og charme.

Sådan alternativer fandt jeg personligt, da jeg faldt over nogle fede polstrede velour møbler! Stilen er helt sikkert ikke for alle, men jeg vil nu alligevel mene, at de vil kunne begå sig i de fleste hjem. Simpelthen fordi de oser langt væk af god stil.

For mig var der dog ingen tvivl, jeg skulle have mig den armstol i polstret velour, og det kunne ikke gå hurtigt nok. Stolen sendte nemlig mine tanke tilbage til min bedstemors hjem, men alligevel gør betrækket på min armstol den så moderne, at man ikke forbinde den med noget gammeldags. Den har dog alligevel en ubeskrivelig nostalgi, som man ikke finder i mange andre møbler, i hvert fald ikke uden at det virker forceret.

Velour møblerne har jeg brugt til at indrette en læsekrog, der, foruden velour møbler, består af et flot persisk tæppe, en stor bogreol og en flot gulvlampe, der buger ind over stolen. Denne krog er blevet et af mine yndlingssteder i mit hjem, og jeg tilbringer både tid der, når jeg læser eller bare skal slappe af. Det er et oplagt sted at samle tankerne, der det lille setup giver mig en eller anden rolighed, jeg kan bruge positivt til at slappe af med.

Så til alle, der sidder derude med et spændende lille projekt, de gerne vil realisere: GØR DET! Det kan bidrage med meget mere end man lige tror. Desuden er det sjovt tidsfordriv, og bedre end at kigge i tossekassen. Så se at få gjort noget ved boligdrømmene.

Post Author: Marie Lassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *